sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Ohutlevy -yrityksen ilmeen uudistus

Kouluun palattuamme aloitimme heti uuden projektin kimpussa.
Ohutlevy-yritys pyysi meitä visualisteja ideoimaan ja tekemään suunnitelman yrityksen ilmeen ja tilojen uudistamiseksi. He toivoivat erityisesti parempia opasteita ja parannusta tilojen viihtyvyyteen. He halusivat nostaa myös yrityksen uskottavuutta asiakkaiden silmissä.

Saimme tietää projektin budjetin olevan jopa n. 10-30 tuhatta euroa. Kyse oli siis vähän suuremmasta projektista. Ideointiin ja suunnitelman tekoon meillä oli aikaa vain vajaat kolme viikkoa.

Meidät jaettiin kolmeen eri tiimiin. Meidän tiimi oli nimeltään POUPOU ja siihen kuuluivat Sini, Milla ja minä.

Tiimimme kävi ensin tutustumassa tiloihin ja mahdollisiin muutoskohteisiin. Mittailimme ja otimme valokuvia.

Sitten aloitimme villin ideoinnin. Katselimme inspiraatiota kirjoista, blogeista, pinterestistä ym. ja kokosimme ideoita yhteen. Idean valittuamme, lähdimme toteuttamaan sitä.

Käytimme suunnittelussa Illustrator -ohjelmaa.

Jaoimme tehtäviä tiimin kesken ja jokainen pääsi suunnittelemaan yhtä tai useampaa muutoskohdetta.

Suunnittelun lisäksi selvittelimme hintoja mm. maaleista, kylteistä, kalusteista ym. asioista, joita ideamme sisälsi. Näin saimme suunnitelman toteutuksen hinnan asiakkaalle.

Ideoista kokosimme kolme isoa planssia, jotka sitten esittelimme asiakkaalle keskiviikkona 17. joulukuuta.


Tässä meidän tiimin idea:

"Uusi uljas Stremet, persoonallinen, raikas ja mieleenpainuva. Ideassamme kirkas väri ohjaa asiakasta ja tuo tiloihin energiaa. Halusimme hyödyntää teidän omia materiaaleja ja osaamista sekä tuoda yrityksen tuotteen näkyville."
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti