sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Viimeinen päivä

Työssäoppiminen on nyt ohitse ja huomenna olis tarkoitus palata koulun penkille ja Turkuun. Hassu ja haikea fiilis. Uudet kuviot taas edessä.

Kaksi työssäoppimista Fiskars homella ovat molemmat olleet huikeita kokemuksia.
Olen päässyt mukaan visualistinaisten mahti-porukkaan, tekemään mielenkiintoisia juttuja, haastamaan itseäni sekä oppimaan niin paljon!

Vikalla viikolla pääsin mukaan valmistelemaan vuoden 2015 syksyn/talven uutuustuotteiden esittelytilaisuutta, joka pidettiin Fiskarsin myyntinäyttelyssä. Lisäksi esittelin näyttötyöni ja järjestin somistevarastoa.

Viimeisenä päivänä pidimme palaveria Erottajan Kontoretissa. Annoimme toisille helmiä hyvistä asioista sekä joitakin kehittämiskohteita.

Pidettiin  myös mun läksiäisiä. Oli tosi kiva kuulla, että olin ollut suureksi avuksi ja minuun oltiin tyytyväisiä. Kävimme lounaalla pizzalla ja kiersimme muutamissa sisustusliikkeissä ja Iittalan pisteissä.
Iittala Esplanadilla pistäydyimme glögillä ja katsomassa hienoja kuusi -ikkunoita.

Kuusen muotoisia rakennelmia näkyy nyt kyllä ikkunoissa ja myymälöissä todella paljon..

Artekissa oli tälläinen yllättävä ikkuna:D Aika hauska..Loppuillasta lähdimme vielä sovitulle "lasilliselle" Mikaelan kanssa. Oli kyllä mukavaa jutustella ja kiva päästä tanssimaan! Hauska päätös viikolle :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti