lauantai 14. joulukuuta 2013

Kuvaustiistai ja kiireinen viikko

Tää viikko on ollu aika kiireinen enkä ole tänne ehtiny juuri mitään päivittää.. Oon painanu myös töitä vähän enemmän sillä tiistaina tuli tehtyä 11 tunnin päivä ja torstaina olin töissä yhdeksästä yhdeksään :D

Tiistaina olimme kuvaamassa Home collection fiilis/ display -kuvia eräässä kodissa, tai Paola kuvasi ja minä ja saksalainen harjoittelija Nadja teimme esillepanoja, pääsimme "näyttelemään", pidimme valoa ja toimimme muissa avustushommissa :) 
Stilli -kuvien lisäksi kuvattiin myös filmipätkiä, joissa esimerkiksi sytytettiin tulitikku / pöyhittiin lakanoita.


Kuvista pyrittiin tekemään mahdollisimman " eläviä" aitoja ja kodikkaita. Esimerkiksi kirjapino sängyllä, vasta kaadetun kuuman veden höyry, palavat tuikut tai palava takka ovat merkkejä elämästä. Kuvissa haettiin aitouden lisäksi jokin juju tai mielenkiinto. Esimerkiksi pallotuoliin aseteltu lakana, iso kasa tulitikkuja, naulakkoon takin ja tyylikkään hatun viereen ripustettu ensiapulaukku ymym. muita onkin tässä aika hankala ruveta lyhyesti selostamaan.

Myös eri kuvakulmat, softaukset ja hollywoodkikat tekivät kuvista mielenkiintoisia :D


Tämä päivä oli hyvin opettavainen kaiken kaikkiaan. Näin mitä kameran takana tapahtuu ja opin mitkä asiat ovat tärkeitä kuvissa sommittelun kannalta ja tietenkin minkälaisia Ivana Helsingin kuvista halutaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti