keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Muotikuvaukset


Viime postauksessa kerroinkin tässä jaksossa tulevista muotikuvauksista.
Nyt kuvaukset ovat ohi ja parhaat kuvat on toimitettu asiakkaallemme Muotiperholle.

Muotiperho on Salolainen naistenvaateliike, joka myy nuorekkaita merkkivaatteita aikuiselle naiselle.Liike on toiminut Salossa vuodesta 1971 lähtien. Yrityksen omistaa tällä hetkellä Kristiina Lempiäinen, joka on liikkeen kolmas yrittäjä.

Muotikuvaukset järjestimme 2. Helmikuuta. Kuvauspaikkana Salon juna-asema.

Kuvausideanamme oli luoda kuviin "Odottava tunnelma" hyödyntäen esim. kehon asentoja, ympäristöä, rekvisiittaa jne. Naiset odottaisivat junaa asemalla.
Halusimme ottaa kuvia Muotiperhon vaatteista nuorten päällä. Vaatteita voi hyvin käyttää aikuisten lisäksi myös nuoret.  Malleiksi lähtivät opiskelijakaverit Nora ja Kaisa. Vanhemmaksi malliksi saimme Kaisan, joka oli aijemminkin ollut mallina Muotiperholla.

Kuvaukset menivät ihan nappiin ottaen huomioon aijemman kokemuksemme. Muotikuvausten järjestäminen oli ihan uusi juttu joten olihan se aika haastavaa yhtäkkiä hypätä kameran taakse kuvaamaan ja ohjaamaan malleja.
Kuvasimme pääasiassa ulkona aseman edessä, hyödyntäen luonnonvaloa. Nuoremmat mallit tanssahtelivat luontevasti ja vaihtoivat kehon asentoja.

Tykkäsin tosi paljon kuvaamisesta ja kuvausten ideoinnista! Tätä haluan tehdä lisää...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti